Håndball turnering

Kom bli med HÅNDBALL er GØY og SOSIALT!

Vi gjør vårt ytterste for å tilby håndball aktivitet innenfor Norges Håndball forbund sine verdier begeistring, innsatsvilje, respekt og fair play. Alle barn uavhengig av ferdigheter, i hovedsak fra skolekretsen Hunstad og Alstad, som ønsker å spille håndball får lov å være med.

Begeistring – Innsatsvilje – Respekt – Fair play

Vi har både jentelag og guttelag som deltar i Nord Norge serien, samt både jente og guttelag som er med på minihåndball. Vi deltar i turneringer primært lokalt.

Ta kontakt med hovedtreneren på de aktuelle lagene for spørsmål. Vi tar imot nye spillere både til etablerte lag og for å starte opp nye lag. De etablerte lagene har allerede trenere på plass, men nye lag har behov for trenere. Håndball gruppen vil være behjelpelig med store og små spørsmål for nye lag. Så har du et barn som ønsker å spille håndball, men ingen lag etablert i det årskullet? Start et lag – vi hjelper deg igang!  Kom bli med på håndball med oss!

Spiller barnet allerede fotball, svømming eller allidrett? Det blir ikke dyrt – her hos Hunstad kan barnet gå på flere aktiviteter i klubben når du først er medlem. Gunstige rabatter på våre NIKE bekledning og sportklær kan også kjøpes hos Sport 1.

Hva trenger barnet av utstyr for å spille håndball med oss? : Innesko med lys såle, drikkeflaske til vann og godt humør!

Hva må barnet ha av ferdigheter for å spille håndball med oss?: Ingenting! Idrettsglede og spille ferdigheter skal vi ta oss av.

Velkommen til håndball gøy med oss på Hunstad!