Kom bli med HÅNDBALL er GØY og SOSIALT!

Vi gjør vårt ytterste for å tilby håndball aktivitet innenfor Norges Håndball forbund sine verdier begeistring, innsatsvilje, respekt og fair play. Alle barn uavhengig av ferdigheter, i hovedsak fra skolekretsen Hunstad og Alstad, som ønsker å spille håndball får lov å være med.

Begeistring – Innsatsvilje – Respekt – Fair play

Vi har jentelag i serien, samt både jente og guttelag som er med i minihåndball. Vi deltar i turneringer primært lokalt. I 2015/2016 deltok vi i flere av BHK sine turneringer i Mørkvedhallen, samt Tverlandet IL sine turneringer i Tverlandshallen.

Ta kontakt med hovedtreneren på de aktuelle lagene for spørsmål. Vi tar imot nye spillere både til etablerte lag og for å starte opp nye lag. De etablerte lagene har allerede trenere på plass, men nye lag har behov for trenere. Håndball gruppen vil være behjelpelig med store og små spørsmål for nye lag. Så har du et barn som ønsker å spille håndball, men ingen lag etablert i det årskullet? Start et lag – vi hjelper deg igang!  Kom bli med på håndball med oss!

Spiller barnet allerede fotball, svømming eller allidrett? Det blir ikke dyrt – her hos Hunstad kan barnet gå på flere aktiviteter i klubben når du først er medlem. Gunstige rabatter på våre NIKE bekledning og sportklær kan også kjøpes hos Intersport, Koch.

Hva trenger barnet av utstyr for å spille håndball med oss? : Innesko med lys såle, drikkeflaske til vann og godt humør!

Barna får låne ball på treningene, men hvis du skal kjøpe ball anbefaler vi ball størrelse 00 micro for alle under 10 år, men du kan lese under hvilke størrelse som er satt fra Norges Håndballforbund, og som blir brukt i kamper:

Ballstørrelse 00 (micro 43-45 cm) for aldergruppen 6-8 år, og Ballstørrelse 0 (47-49 cm) for aldersgruppen fra 9-11 år.  Til de eldre barna fra 12 år anbefales ballstørrelse 1 (50-52 cm) samt knebeskyttere.

Hva må barnet ha av ferdigheter for å spille håndball med oss?: Ingenting! Idrettsglede og spille ferdigheter skal vi ta oss av.

Velkommen til håndball gøy med oss på Hunstad!